torsdag 13. oktober 2011

Festen

I går fikk jeg altså sniktitte på Habitat og ROOMs butikker på House of Oslo sammen med ganske mange andre. Det første jeg fikk øye på bortsett fra de alkoholfrie boblene var de helt fantastiske cupcakesene fra Hancocks. De var så namm!

For å være helt ærlig hadde jeg ventet med mer. Både Habitat og ROOM hadde store lokaler, men de var liksom litt tomme. Begge butikkene har jo definitivt mye mer stæsj å komme med! Jeg håper det er fordi de venter på mer.

Når det er sagt var det mye fint da - jeg falt veldig for mye hos Habitat, så en liste er notert og ideene hopper rundt oppe i hodet mitt. ROOM hadde mest store møbler å vise foreløpig, men jeg likte spesielt godt de fargerike lyktene/oppbevaringen de hadde i hyllene. Gleder også et fargeglad hjerte at det er MYE farger der ute nå!

Jeg måtte jo også ta turen innom både Åhlens (som for anledningen hadde 20% på alt) og Illums. Julen er allerede kommet i butikkene, men jeg gikk stort sett og tenkte "den kan jeg sette på ønskelista til bryllupet, og den, og den" på store deler av sortimentet.... thihi...

Snart helg, dere!


1 kommentar:

  1. åh så herlig!

    Fabelaktig torsdag til deg! Jeg skal tilbringe den i Trondheim by med kameraet mitt :)

    Maiaklem

    SvarSlett

Veldig hyggelig om du vil legge igjen et lite spor. Tusen takk for titten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...