torsdag 12. april 2012

(Rundtur) Kjøkkenlandskap

Rundturen er kommet til kjøkkenet. 
Det er bare gått et par dager siden en herlig påske tilbrakt på hytta i Son var over, og jeg har rukket å være sinte-mamma på barnehagen, hatt FAU-møte og - ikke minst - blottet meg. Det kan du jo lese mer om på hverdagsbloggen min... Så var det en liten titt på kjøkkenet da, som jeg lovet i går. Hele første etasje har åpen løsning (med unntak av gangen og vaskerommet), og kjøkkenet er forlengelsen av spisestua (eller omvendt). Vi pusset opp hele huset for halvannet år siden, og kjøkkenet var noe av det som røk først. Det gamle orginale kjøkkenet fra tidlig 80-tall med brune kanter og hyller av brune rister ble pælmet rett ut! Det var merkelige løsninger fra før, og nesten ikke noe skapplass. Det har vi fikset greit med dype 80-skuffer, takhøye skap og sjalusiskap i hjørnene. Vi har ingen overskap, noe jeg synes letter inntrykket. Den grønne veggen er dog veldig blank og rett og slett skriker etter litt innhold - som kommer. Snart. Etterhvert..


Innsiden av sjalusiskapene har jeg tapetsert med Pip-tapeten. Jeg blir like glad hver gang jeg åpner skapene, eller titter bort. Det samme gjelder for de fargeglade kjøkkenredskapene som henger over platetoppen. De er fra JosephJoseph. Jeg elsker JosephJoseph!


Jeg har altså en plan for den grønne veggen, og om ikke så lenge får vi nye vinduer - da tenker jeg det blir litt kaos i vinduskarmene.... Liker ellers de lange benkeplatene med god plass til å bl.a jobbe to samtidig med hver sine ting.


Det var altså en titt på kjøkkenet. 
Strålende torsdag til dere alle!

9 kommentarer:

 1. Så lekkert kjøkken! Sjalusiskap i endene var jammen lurt.

  SvarSlett
 2. Dette kjøkkenet var jammen lekkert du:) Likte godt den grønne veggen, og jeg la også merke til sjalusiskapene:) Skal snart planlegge nytt kjøkken selv, så dette var veldig inspirerende:) Nyt fredagen, klem fra Agnete:)

  SvarSlett
 3. Du har det vakreste kjøkken! Kult at du tør med farger! LIKER LIKER LIKER!

  Jeg avsluttet en laaang arbeidsdag for noen timer siden og nå er jeg endelig ferdig pakket. Jeg kjenner at en uke med sol og varme kommer til å bli - åh så godt!

  Følg med inne hos meg i morgen og i uken som kommer, jeg kommer til å ha ett gedigent gavedryss :)

  Fin fredag!
  klemklem

  SvarSlett
 4. Kjøkkenet ditt er veldig lekkert - og greit å lage mat i... ;D
  Blir spennende å se hva som kommer på veggen..!

  SvarSlett
 5. Så fint det var :) Kjekt med kjøkkenredskaper som er fine og praktiske

  SvarSlett
 6. Et skikkelig fargeglad kjøkken! Vi er under kjøkken planlegging nå og det er vanskelig!! Suger til meg all inspirasjon jeg kan få:) Flotters 1 mai til deg og dine

  SvarSlett
 7. Wow, for et fint kjøkken!!! Så stilrent og flott, digger det! Gleder meg til jeg kan komme på besøk, hi hi! (i all beskjedenhet ber jeg meg sjøl)!

  Når er det bryllupet er igjen?

  SvarSlett
 8. Hei
  Har vært innom og sett på dette kjøkkenet flere ganger nå og liker det bedre og bedre for hver gang. Hvor har du kjøpt kjøkkenet? Hva er navnet/typen på benkeplaten ved den grønne veggen?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, så hyggelig! :) Kjøkkenet er fra Ikea (kjøpt for 3 år siden), vanlig høyglans hvitt, med bla. 80 cm skuffer. Benkeplaten er vanlig trebenkeplate (også fra Ikea), men den har jeg pusset ned og malt med grå bengalakk :)

   Slett

Veldig hyggelig om du vil legge igjen et lite spor. Tusen takk for titten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...