fredag 14. oktober 2011

Dørstempel

Trappegangen vår har lidd under oppussingen. Den er rett og slett ikke blitt prioritert noe særlig, og resultatet har vært at gangen trappa ender i oppe i 2. etasje har vært blass, udekorert og preget av fem hvite dører.

 Så fikk jeg en lys idé her om dagen, da jeg tenkte på å skaffe et "bad"-skilt - slik at gjester skal slippe å åpne fem dører før de treffer rett.


I stedet for skilt ble det stempling. Jeg tok et stempelsett jeg har med store bokstaver i - og stemplet rett og slett ordet BAD rett på døra. Det syntes jeg funket så bra at jeg likesågodt tok runden og stemplet på alle dørene.... (Det er meningen at ordene skal ha litt "stempelpreg" på seg og ikke være helt rette)


Den sorte fargen løftet inntrykket i gangen opp betraktelig, og ingen gjester skal behøve å gå feil! 


Jeg er forresten kjempetakknemlig for alle nye følgere, stor klem til alle! 

Ha en strålende fredag og helg!

6 kommentarer:

 1. Hei du:) Takk for sist! Så smart og dekorativt dette ble! Ingen som kan gå feil nå;)

  Jeg følger deg gjerne videre, men har litt problemer med å få lagt meg til... Sikkert blogger som trøbler...

  Klem, Pernille

  SvarSlett
 2. Nå har jeg prøvd i hele dag (OK, litt overdrevet) å få til å kommentere på bloggen din og til slutt gikk det jammen :)

  Synes dette var en utrolig god idè og dessuten ble det kjempetøft. Likte særlig godt at det ble litt skjevt, og "be creative" er det hobbyrom eller noe? Kjempetøft i alle fall, hilsen din nyeste følger (antakeligvis)

  SvarSlett
 3. Tusen takk, alle sammen! og Trallala - så bra du ikke ga opp - hehe ;) Du har helt rett - "be creative" fører inn til min lille kreative hule (som dessverre ikke er særlig bloggbar ennå).

  SvarSlett
 4. Hallo du - store-prinsessa har vel også skrift...?

  SvarSlett
 5. Er det ingen bra-knapp her - så synd...

  SvarSlett

Veldig hyggelig om du vil legge igjen et lite spor. Tusen takk for titten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...