tirsdag 5. august 2014

Så og si ferdig

Det er jo et pågående prosjekt, og jeg har fortsatt litt igjen.
Noen hyller skal opp på veggene, noen gode løsninger for pusleriene til Storesøster skal fikses, men i det store og det hele er nå rommet hennes klart. Jeg er så spent på reaksjonen hennes! Rommet er laget slik at det enkelt kan legges til noen elementer ettersom hun vokser, så jeg regner ikke med de store oppussingene på dette rommet utover.
De viktigste tingene jeg har gjort her er rett og slett å rydde, og legge opp til at rotet ikke skal synes. Derfor puttet jeg inn skapdører og skuffer i Expedithylla hun allerede hadde, samt en kommode til alle klærne som bare ble dyttet inn i skapet (som også var altfor lite til mengden klær). På toppen av kommoden har jeg samlet "minnesakene" hennes, Bamse i glasset og sanda fra Alcudia blant annet. Den lange pulten er byttet ut med sminkebordet vi hadde under trappa nede, for der kommer det etterhvert en lengre skjenk i stedet. Monster High dukkene er satt på en egen hylle i bokhylla bak døra, såpass høyt opp at Lillesøster ikke rekker de uten videre. Hun har nemlig vært veldig klåfingret og klart å ødelegge et par av dukkene til Storesøsters store fortvilelse.

Sist, men ikke minst har jeg satt inn et bord vi tidligere brukte på vårt soverom som sittebenk, og en saccosekk, og så har hun arven tv'en mormoren min hadde. Mer sosialt med venninnene enn lek fremover, regner jeg med, men god plass til begge deler.
I går hadde jeg forøvrig første PT-time etter ferien, og det var ingen snille mor, skal jeg love dere.
Jeg ble pushet hardt, og var til tider helt svimmel, men så utrolig digg å komme ordentlig i gang igjen med treningen. Nok en time i dag, for resten av uka går med til Øyafestivalen. 
Juhu som jeg gleder meg!!!
(først publisert i BareSusanne)

1 kommentar:

  1. Jeg er aldeles imponert over nettsiden din. Ta gjerne en titt på nettsiden min =) Jeg skriver litt om tapeter Dessverre er ikke nettsiden så god som din :/

    SvarSlett

Veldig hyggelig om du vil legge igjen et lite spor. Tusen takk for titten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...