onsdag 30. juli 2014

Hvitt og grått

Allerede da jeg la penselen med den blåturkise fargen på veggen første gangen ble jeg forelsket. 
Fargen Scooter fra Lady gir gangen en ny glød og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg gleder meg til å gå gjennom dette rommet. Kommer til å smile hver eneste gang. Bort med det grå og på med litt farge. Ble veldig positivt overrasket over Pure color-varianten også. 
Soverommet har gått fra helhvite vegger til å få en grå vegg. 
Dette for å skape kontrast til møbelet som skal opp langs den veggen.
Denne veggen valgte jeg vanlig veggmaling glans 10 på, mest fordi den var billigst og det meste av veggen ikke kommer til å synes når møbelet er oppe.
Siden ingenting i grunnen er der det skal være akkurat nå kommer etter-bildene senere, men en liten påminnelse om hvordan rommene så ut før de fikk en overhaling kan jeg jo gi dere. 


Det er altså den veggen med kjolen på som er blitt grå, og venter på ny møblering.


Fargerik, og likevel grå gang.... but no more!
Åhhh - så gøy det er med oppfriskning og litt nytt i heimen!
 
Utroooolig lenge siden jeg har skrevet et innlegg på denne bloggen, kjenner jeg, men jeg er ikke helt borte altså. Hverdagene bare flyr, feriedagene forsvant før jeg fikk sukk for meg og interiørmotivasjonen har vært laber i 2014. Satser på at sensommeren får fart på sakene! 

Tuddeluu!

1 kommentar:

  1. Dempet blogglyst hos flere tror jeg, samme hos meg i alle fall. Vi får håpe sensommeren gjør susen! Gleder meg til å se mer av forandringene hos deg!

    SvarSlett

Veldig hyggelig om du vil legge igjen et lite spor. Tusen takk for titten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...