fredag 4. november 2011

Førjulskos hos Hviit

Denne gangen var det ikke skummelt i det hele tatt å dukke opp på et bloggtreff med 50 andre likesinnende. Fantastiske Linda, Cecilie og Nina arrangerte et supert bloggtreff i går, med deilig gløgg (jeg drakk mye av den), nydelige kaker og snop - og med masse skravling og latter. Det var en stund der jeg var ganske sikker på at jeg kom til å legge meg med piping i øra.Veldig morsomt å treffe Kari igjen også, som kjøpte leiligheten jeg flyttet ut av for et år siden. Jeg snoket på alle de fine tingene til Linda/Hviit og klarte utrolig nok å la være å handle. Siden turen går til New Orleans om få dager (hurra!!) må jeg shoppe der først...En utrolig spennende loddtrekning hadde også kvelden, med helt fantastiske premier. Ingen vinnerlykke på meg denne gangen heller, men det gjør absolutt ingenting - for den svære goodiebag'en var absolutt premie i seg selv! Jeg har raskt skummet gjennom den, og er veldig ivrig på å bruke tapeten fra Storeys! Mer om alt det FINE innholdet senere...Tusen takk til jentene for en kjempemorsom kveld - håper på mange flere slike!

God helg, alle sammen - så gøy å treffe dere!

4 kommentarer:

 1. Så koselig å treffe deg igjen! Og jaggu tok du bilde av meg og, din sniiik! :-)

  SvarSlett
 2. Hei du! koselig å hilse på deg i går, og for en hyggelig kveld det var!! Skummet meg bare kjapt litt nedover bloggen din, må komme tilbake hit så jeg. Så morsomt sko og klesoppheng du har laget i gangen din:-)
  Riktg så god tur til New Orleans hediggris og god helg!

  Klem fra Karlotte

  SvarSlett
 3. Hei hei! Takk for en veldig hyggelig kveld i går! Tror vi trives best på kjøkkenet :) La meg til som følger på bloggen din, det er så mye gøyere og følge noen når man vet hvem personen bak bloggen er! Ha en fin fin helg! Klem Eli Anna

  SvarSlett

Veldig hyggelig om du vil legge igjen et lite spor. Tusen takk for titten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...