søndag 9. oktober 2011

Fabelaktig bloggetreff!

Stor takk til søte Maia som virkelig må ha stått på for gårsdagens supre bloggetreff! Det var rimelig skummelt å troppe opp for å treffe 40 helt ukjente mennesker. Noen kjente jeg bloggene til, men de fleste var totalt ukjente - noe som førte til at jeg i grunnen gikk og kikket på puppene til alle jentene hele kvelden - ja, på navnelappene altså - siden det sto både navn og bloggnavn der.


Det var enorme mengder mat, deilig mat og jeg oppdaget at Eva Solo i grunnen har veldig mye fint jeg ikke visste om... Vi var nemlig i showrommet til Eva Solo på Skøyen. De nye, hvite kjelene ble siklet veldig på - og jeg tror nok det blir en tur innom nettbutikken om ikke så lenge... Bobler i glasset og mange hyggelige jenter gjorde kvelden super. Ikke minst de fantastiske goodiebag'ene! Produkter fra Eva Solo, fra Jellybeans, Keune hårprodukter, te fra Newby og en veldig spennende Hotchocspoon. Og produkter fra Simple, Asan og Blistex - for ikke å snakke om bladene Lev Landlig, Boligpluss, det nye bloggemagasinet Streestyle og et jeg gleder meg veldig til å se mer på - Studio. Dere skal selvsagt få vite hva jeg synes om produktene og hva de gjør ut av seg - følg med!Vi kunne vinne masse også - men jeg hadde ingen vinnerlykke (buhuuu!). Sambo håpte veldig på at jeg skulle vinne et par glasspanelovner, og det hadde vært snasent - hehe. Bedre lykke neste gang, kanskje? Uansett - med overfylt goodiebag, stappmett av mat og cupcakes og inspirert av alle jentene var jeg superfornøyd med lørdagen. Nå skal jeg lese nye blogger og kose meg med goodiebag!


Ha en strålende søndag!

7 kommentarer:

 1. Var såå hyggelig å hilse på deg i går altså!! Håper du hadde en flott kveld.
  Klem Madelén

  SvarSlett
 2. Hei søte!
  Takk for igår. Om jeg ikke sa det igår, du var nydelig! Elsket outfiten din :) Hodet mitt var litt i alle kanter, men jeg håper du koste deg og at du ble tatt vare på :)

  Sender deg en varm klem i høstmørket
  *smil*

  SvarSlett
 3. Hei, så fine bilder av en fantastisk kveld!!
  Jeg storkoste meg;)
  Fikk desverre ikke til og hilse på alle, men jeg så at alle var herlige damer, hihi;))

  Dette frister virkelig til gjentakelse, og håper mange av oss treffes igjen;)

  Ha en fin søndag!

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Takk for en koselig kveld i går! Her er det og innedag og kose seg med blader fra goodiebagen:) Ha en fin søndag! Klm Julie

  SvarSlett
 5. Hei igjen;)
  Jeg lurte på om du hadde lyst til og dele oppskriften på de nydelige kjøttbollene med tomatsaus som du hadde med på treffet i går?
  De var sååå gode;)

  Klem igjen;)

  SvarSlett
 6. takk - så bra du syntes det :) Jeg lagde de dessverre ikke fra bunnen av - siden jeg lagde så sinnsykt mye, men her kommer "oppskriften":
  - svenske kjøttboller (type Familjen Dafgård)
  - Dolmio tomatsaus, ekstra krydret og ekstra grønnsaker
  - så brunet jeg løk og hvitløk og hadde oppi tomatsausen, sammen med hvitvin, salt, pepper og litt sukker - og lot det koke/småputre en stund

  Veldig enkelt i grunnen :)

  SvarSlett
 7. Hei og takk for sist! Det var en kjempekoselig kveld på alle måter! Håper å se deg ved en annen lignende anledning!

  PS! Kjøttbollene i tomatsaus var supergode!!

  Ønsker deg en fin ny uke!


  AW

  SvarSlett

Veldig hyggelig om du vil legge igjen et lite spor. Tusen takk for titten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...