fredag 20. desember 2013

For that holiday feeling

Bare få dager igjen til jul!
Jeg har fortsatt ikke så mye julefølelse, til tross for pepperkakebaking, julepynt, julemusikk og innpakking av julegaver (som faktisk pleier å gi med den ekstra dytten). Ny runde med litt bakst til helgen sammen med julelunsjen på Grand får kanskje sparket ting i gang, men i mellomtiden vil jeg hvertfall dele noen små tips til enkle juledekorasjoner med dere. Min jul er jo rød, grønn og grå/sølv i hovedsak - og det skal ikke så mye til å få det litt julete da. Hva med et kakefat med en krans og lys? Henge opp julekuler og bånd i vinduene, eller sette granbar og julekuler sammen i en vase eller potte?

Et annet tips til hvordan gjøre litt ekstra ut av pynten på spisebordet er å ta vinglass og snu de opp ned. Legge pynt inn der du vanligvis har rødvinen, og sette et kubbelys på bunnen av stetten. Voila, gratis julepyntet lysestake.
Alle bilder fra Pinterest
Lillesøster har hatt julebord i barnehagen i dag, mens Storesøster raser fordi skolen ikke har annet julekos enn kosetimen siste dagen før jul. Da skal hun til gjengjeld få med seg verdens beste julebrus (som er the one and only Hamar&Lillehammer bryggeri sin) og smågodt, så forhåpentligvis gjør det susen. Snart juleferie!

1 kommentar:

  1. Herlig inspirasjon!!

    Ønsker deg og dine en fantastisk FLOTT jul ♥
    Nå tar jeg et par dagers bloggpause:)

    SvarSlett

Veldig hyggelig om du vil legge igjen et lite spor. Tusen takk for titten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...