søndag 2. juni 2013

Et fabelaktig Sommerkos-treff

Det har vært en utrolig fin helg, og jeg er så glad jeg hoppet i det og kjøpte flybilletter allerede i januar. Dette skulle jeg ha med meg, selv om jeg ikke kjente en eneste en - bortsett fra at jeg hadde truffe Fabelaktig / Maia på noen bloggtreff her i Oslo tidligere. 

Jeg fløy jo inn til Haugesund på fredag, og troppet opp til en uformell sammenkomst på Lothes etter å ha innlosjert meg på Scandic Haugesund. Der ble det bobler i glasset, pizza med creme fraiche og første møte med flere av jentene som skulle delta på Sommerkos dagen etter. 


Først på lørdagen joinet jeg Hanne og Janne og tuslet rundt i byen, sjekket ut interiørbutikkene vi hadde blitt tipset om, hadde Irish Coffee til lunsj og koste oss tross blåst og gråvær. Så var det tilbake til hotellet og på med finstasen - allerede kvart på fire var vi på vei til Haugalandeet og fine Karianne sitt fantastiske hjem på Vikse i en veldig kul veteranbuss. 

 
 

Vel fremme ble vi nesten målløse. For både landskap, hus og oppdekking var mer enn vi så for oss. Og det satte liksom standarden, selv om det virkelig blåste godt. En stor varm takk til Skeidar som sponset oss alle med gode fleecepledd. Det reddet oss fra å fryse i hjel ;) 

     

Så begynte altså ting for alvor. 
Vi fikk rosa bobler i glasset. Vi fikk en gedigen goodiebag som bordkort. Vi fikk fantastisk tapas og sweet table fra Widwey, og det ble skravlet fra første sekund. Det er ikke ofte du kan gå inn i et rom med 50 damer som ikke kjenner hverandre, og høre skravla gå og latteren ljome umiddelbart. En gjeng fantastiske jenter, alle sammen! 

    

Først hadde vi presentasjon av Kristine Vikse om hennes firma, hvordan damekolleksjonen ble til og visning av høstkolleksjonen hennes. Kristine Vikse er damen bak MeMini, og er en helt herlig dame. Fine klær, bra konsept, og jeg falt totalt for de nydelige skjerfene hennes. 


Neste presentasjon ut var fra CrushConsept og innehaver Hedda. 
Hennes konsept er bærekraftig handel, og hvor viktig det er. Noe jeg er helt enig i. 
Hun håndplukker leverandører med kvalitetsprodukter, og tar ikke inn noenting hun ikke kan stå for 100%. Hennes drømmekunde virkelig ønsker seg produktene så mye at de vil vare i mange år og kanskje arves videre til neste generasjon. Jeg så både kjoler og interiør hos henne jeg gjerne skulle plukket med meg. Disse fuglene for eksempel - fantastiske! 

 

Sist ut, men absolutt ikke minst, var Amundsen Spesial. 
Vi var innom butikken på lørdag formiddag, og de hadde en fantastisk stand på treffet hele kvelden, der vi kunne smake litt på produktene. Jeg skal fortelle mer om de senere - for vi fikk hele to goodiebags fra disse - som bl.a er eneleverandører for Jamie Olivers fin-fine produkter. 


 

Vi lo da Maia klarte å miste goodiebag'en sin i bassenget da den skulle fotograferes, 
vi danset i yr, pakket oss inn i pledd, prøvde på Kristine Vikse-klærne, hørte på Bryllupsbyråets Cathrine fortelle om oppleggene hennes i Italia, Praha og i Irland, det ble trukket premier - og jeg vant utrolig nok! Et halvårsabonnement på Boligpluss - så jeg er strålende fornøyd! Hun som vant stolen fra Ølen møbler til 5.000 kroner var kanskje hakket mer fornøyd.... ;) 

 
  

Etter all denne morroa tok vi turen innom hotellet for å legge fra oss alle herlighetene, og så ble det bytur. Først innom cafe MM, langs kaia - og så innom Flytten et par meter bortenfor. 


En kjempeherlig helg og kveld med supre jenter!
Følg med fremover hvis du vil vite mer om hva som befant seg i goodiebag'ene ;)

5 kommentarer:

 1. Tusen takk for i går,var såå koselig:)

  SvarSlett
 2. Takk for en super dag/kveld! :) Må gjentas! hehe,..
  Sees ved en annen annledning! klem

  SvarSlett
 3. Hei søta!
  Du var lekker i det lilla! WOW!

  Såå koselig at du fløy inn, det er såå kult! Det var jo mange av oss som fløy inn forsåvidt, men du er knalltøff altså!

  Så koselig at du ville være med å gjøre denne kvelden helt magisk og uforglemmelig.

  Ønsker deg en fabelaktig start på uken.
  Jeg er glad jeg var forutseende nok til å reserve tid til hjemmekontor i dag. For vi vasket nemlig ut huset til Karianne i går før vi vendte nesen østover og jeg kom ikke inn døren i fabelaktighjemmet før kl 21 igår. Og nok en grunn til å like interørbloggerinaer - de er renslige og ryddige, så vasking og rydding gikk som en lek.

  Smil og klem

  SvarSlett
 4. Takk for sist !
  Dette var ein overveldande dag/kveld som eg kjem til å hugse leeenge :)
  Det var sååå bra !
  Klem / Janne

  SvarSlett
 5. Det var en fantastisk helg! Du klarte deg nesten helt til slutten ;-)

  Stor klem
  Vicky.

  Ps.. kan du sender meg den siste bilde til livingfourseasons@gmail.com? :-)

  SvarSlett

Veldig hyggelig om du vil legge igjen et lite spor. Tusen takk for titten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...