mandag 4. mars 2013

Kroken under trappa

Noen bilder av kroken under trappa, som endelig begynner å sette seg. 
I starten var jeg veldig usikker på hvordan utnytte plassen - og var innom "lekehytte" for jentene,  oppbevaringsplass og lesekrok. Jeg landet på bildevegg med et smalt bord og sitteplass til, og synes det blir bedre og bedre. Innerst under trappa har jeg foreløpig plassert en loungestol, som jentene ofte trekker seg tilbake til når de skal spille spill på ipad eller ds.

 

Denne veggen er også det første man møter på vei inn fra gangen, og er en koseligere velkomst enn en helt tom, grønn vegg - som det var lenge. Noe av det beste med veggen er i grunnen de friske fargene. Grønt, gult og rødt lyser opp og sprer litt glede. 

Har du gjort noe spesielt for plassen under trappa?

3 kommentarer:

 1. Så fint det var. Virkelig friskt med den grønne fargen og den gule lampa var kjempefin. Kjempelurt å gjøre noe sånt under trappa, kjenner jeg ble litt inspirert jeg

  SvarSlett
 2. Så flott du har det under trappa.
  En herlig velkomstvegg.
  Her står det en hvit malmkommode fra Ikea under trappa,
  den er full av barnas spill, tegnesaker og hobbyting.

  Fin ny uke til deg!
  - AC

  SvarSlett
 3. Hei du søte,
  først og fremst må jeg takke for alle fine ord du legger igjen hos meg.
  Jeg har ikke så mye fritid for hånden om dagen, så jeg får ikke besøkt deg like ofte som jeg ønsker, men vit at jeg setter pris på dine besøk inne hos meg. Søte du!

  Dette var da en fabelaktig plass! Me like! Fine bilder også ;) Bryllupet deres var så vakkert og fargerikt og nydelige du er jo så fotogen :)

  Ikveld skal jeg bake 100 cupcakes til Kiwi, både spent og litt nervøs. Skummelt med sånne proffe kunder, men jeg skal nok få det til *blunke*

  Ønsker deg en alle tiders lille-lørdag!
  klem og smil
  -Maia

  SvarSlett

Veldig hyggelig om du vil legge igjen et lite spor. Tusen takk for titten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...