onsdag 4. juli 2012

Brud = kone

Jeg er blitt FRU! 
Etter halvannet års planlegging sa vi begge JA lørdag 23. juni. Det ble en helt strålende dag, fylt med masse latter og smil, klemmer og dans. 
FOTO: Henrik Beckheim
 Vi hadde seremonien i Oslo Rådhus (i Munchrommet), der jentene kom med ringene og min forlovers mann sang "Into my arms" med Nick Cave. Så fortsatte vi til Theatercafeen der vi hadde middag for de nærmeste i chambre separee. Fantastisk deilig mat og fin avslappet stemning med taler og kos. Etter middagen tok vi oss en liten runde med en überkul Plymouth før vi entret festen på Grefsen og Disen Vel. Der ble det kaker, dans, latter, nattmat og fest til langt på natt! Jeg var sår under føttene i dagesvis etterpå etter å ha danset så mye! 

Vi brukte Henrik Beckheim som fotograf - han fulgte oss hele dagen og tok de mest strålende bildene. Er så glad for at jeg fant ham! Venter selvsagt spent på alle bildene, her er en liten smakebit: 

5 kommentarer:

 1. Dere var så flotte og fullførte med stil!
  Gratulerer igjen herr og fru!

  SvarSlett
 2. SMEEEELT :) kjenner dere ikke, men dere må nå være det flotteste brudeparet ever. Digger stilen deres.
  Fikk en tåre i øye av dei flotte rørende bildene dere har sett sammen, dere ser stråler om kapp :)
  Ønsker dere alt godt. Kommer gjerne igjen på bloggen din.

  henriette

  SvarSlett
 3. For noen fantastiske bilder!! Og dere var virkelig flotte - så gjennomført og herlig! Et kupp den fotografen der

  SvarSlett
 4. Jeg DIGGER ALT!! Digger konseptet, kjolen, brura, bildene, selskapet, stemningen, ALT!! OG den fantastiske kakepynten! Bøyer meg i støvet for tidenes mest gjennomførte og stilfulle kalas (sjøl om jeg ikke var der da, jeg bare lever meg helt inn, hi hi)!!

  SvarSlett
 5. Tusen takk, snupper - det var en strålende dag! Veldig gøy å planlegge til, og enda morsommere å gjennomføre - hihi :) Venter SÅ utålmodig på resten av bildene nå :D

  SvarSlett

Veldig hyggelig om du vil legge igjen et lite spor. Tusen takk for titten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...