søndag 16. oktober 2011

Velkommen inn

En herlig høstdag har det vært - vi har gjort hageflekk og hekk klar for vinter, og nytt litt sol ute. Tenkte jeg skulle ta en rundtur og vise dere huset, og begynner selvfølgelig med gangen. Første rom man kommer inn i. Gangen er smal og lang, og har dører på tre av veggene. Det er nok dette rommet som har flest "SDS"-prosjekter. Det lille innhukket har fått en knall gul kommode (som opprinnelig sto på svigerfars gutterom og er blitt malt av meg), speilet har jeg også customized litt (les mer om det her).

 

Jeg er veldig fornøyd med trærne (som er rått kopiert fra Swedese - les mer her) og stakittgjerdet som holder skoene borte fra gulvet. Nøklene oppbevares på legobrettet og det fungerer genialt bra.


Fortsatt fin søndag kveld til deg!6 kommentarer:

 1. Kjempekoselig! Liker godt fargen du har på veggene, og den kommoden er bare råkul. Ønsker meg større bilder i postene dine jeg - uten måtte klikke seg inn på de, de er jo så fine og jeg vil se nærmere på detaljene! :) Ha en god start på uka som kommer!

  SvarSlett
 2. Herlig gang...
  Kjekt å komme hjem etter en lang dag på jobb når det ser så fargerikt og fint ut ;)
  Elsker trærne...
  Og enig med Kikke: store bilder liker vi...
  Klem May Helen

  SvarSlett
 3. Mange smarte løsninger på liten plass og glade farger som ønsker velkommen... :D

  SvarSlett
 4. Jeg lover, det blir større bilder! :)

  SvarSlett
 5. Oi, for en fin gang. Her var det mange idèer jeg har lyst til å prøve ut selv også. Trærne likte jeg _veldig_ godt, og det samme med teppet. Hvor har du kjøpt det hen?

  SvarSlett
 6. Takk for det, Trallala :) Teppene (det er to stk jeg har tråklet sammen) kjøpte jeg på Åhlens i vår :)

  SvarSlett

Veldig hyggelig om du vil legge igjen et lite spor. Tusen takk for titten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...