søndag 24. november 2013

Overveldende

Kvelden startet med bobler i glasset og mingling på Zanz i Lillestrøm. 
Butikken hadde forlenget åpningstidene kun for oss, og førti jenter tittet, shoppet, skravlet og sa hei og takk for sist. Med gode rabatter fikk jeg med meg et par gaver, en feiende flott julekule (jeg kjøper en fin en hvert år) og noen fine små former til konfekt, eller bitesize cupcakes. Liker denne butikken, som har som slagord "ikke som hos naboen", og det stemmer godt synes jeg.
 

Videre samlet vi oss på Folkets Hus. Et utrolig shabby, slitt og gammelt lokale det er utrolig at de får leid ut i den tilstanden, men det var det eneste store nok lokalet som var ledig til formålet, og det funket greit. Det var satt opp tre ulike stasjoner vi skulle gjennom, og alle hadde fått utdelt utstyr for anledningen. Kjempemorro å endelig få til "rose"-teknikken på frostingen, lage vanlijeekstrakt og egne sukkerbiter. Egne innlegg kommer på dette senere.

Så fikk vi vietnamesisk buffet. Hjemmelaget av Maias mamma, og med de beste smakene. 
Jeg kunne sikkert forsynt meg fire ganger, men holdt meg til to - hehe. Supergodt! Så begynte foredragene.
Utrolig inspirerende foredrag fra sterke jenter med gripende historier. Manuela fra Passion4baking var først ut med sin historie. Ei herlig dame med masse humor, engasjement og lidenskap for det hun holder på med. Love is Green var neste ut, et familieforetak med miljøvennlig profil. Videre fikk vi høre mer om Festfabrikken, fra Lille Himmel/Ruth & Rudolf, Secrets by B og til slutt fra Woods. Alle hadde så inspirerende historier, og igjen har jeg fått bekreftet at det er så utrolig viktig å ha lidenskap og driv for det man holder på med. Flere innlegg om disse kommer etterhvert. Vi fikk nemlig goodiebags fra dem alle i går. Alle sammen. Jeg var helt overveldet, og ja, det var nesten litt pinlig - men så mye fint. Når man vet mer om historiene bak blir også ting så mye mer verdifullt synes jeg, så dere skal selvsagt få se og høre mer om alt sammen. 


Det var en super kveld. Kjempegøy å treffe igjen folk og møte nye. Flere hadde jo tatt veien fra både sør og vestlandet, og det er imponerende langt for dette treffet, men kjempehyggelig å se de igjen. 
En veldig god start på julesesongen!

2 kommentarer:

Veldig hyggelig om du vil legge igjen et lite spor. Tusen takk for titten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...